المقادير :
  • صدور دجاج
  • شدةكزبره خضراء
  • شدةبقدونس
  • 1بصل كبير
  • ملعقة صغيره بهارات دجاج
  • 0.5ملعقة كركم
  • ملعقة صغيره كزبره بودر
  • ملعقة صغيرةفلفل اسود ناعم
  • 1فليفله
  • ملح

طريقة التحضير:
-تفرم صدور الدجاج بالخلاط لوحدها ثم تفرم مع الخضار مره اخرى
-وتتبل بالملح والبهارات وتدعك جيدا وتشكل حسب الرغبه وتقلى في الزيت
-تقلى(تحمر) على نار معتدله
-تترك على ورق المطبخ للتخلص من الزيت
-ثم تقدم مع البطاطس المغلي او نعمل منها سندوتشات وتقدم.. وبالعافيه